November 20th, 2015

Het lijkt wel alsof iedereen bij v.v. Groede weer terug is gegaan naar de kinderjaren en dat het morgen pakjesavond is. Althans zo wordt er afgeteld en uitgekeken naar de wedstrijd van het jaar, er wordt gerekend in “nachtjes slapen” en de zenuwen zijn hoog gespannen bij velen.

Vandaag verscheen in de PZC een zeer leuk stuk over de trainer van ASWH, met de boodschap dat hij zijn sterkste elftal zal mee nemen naar Groede. Andre de Nooijer liet hierbij ook al vrij snel weten, dat ook hij zijn sterkste elftal zal opstellen zaterdag. Alvorens de wedstrijd zal beginnen, gaat de eerste selectie koolhydraten op doen bij strandpaviljoen “Beachhouse” middels een stevige bord spaghetti. Daarna zal de selectie rond 12.30 uur terug keren naar het sportpark en zich gaan voorbereiden op de wedstrijd.

Voor de supportersvereniging zullen de echte activiteiten vanavond al beginnen. Wat dit precies zal inhouden, zal morgenochtend duidelijk worden naar verluidt. Ook voor het bestuur en vele vrijwilligers beginnen vandaag de activiteiten al, zo zullen er een aantal tenten worden opgezet, een buiten bar, moet de DJ worden geinstalleerd etc. Kortom we gaan enkele drukke en spannende uurtjes tegemoet, waarbij we moeten duimen voor hetgeen we niet in de hand hebben: “het weer”. Daar wil binnen de club echter niemand te veel aan denken, want dat is voor nu taboe om over te praten.

We gaan er vanuit dat het gewoon door gaat en dat het een mooie dag zal worden. Voor enkele vrijwilligers begint het vandaag al, voor anderen is het nog maar 1 nachtje slapen!