November 18th, 2015

Het zal wellicht niet veel mensen ontgaan zijn dat Groede aanstaande zaterdag tegen ASWH speelt. Heel de club is zich aan het voorbereiden op deze wedstrijd waarbij er vele dingen geregeld moeten worden. Het bestuur heeft een aantal extra vergaderingen ingelast en ook supportersvereniging “de Groe” zit niet stil. De gehele week branden er al volop kaarsjes in Groede in de hoop dat de weergoden goed gestemd zullen zijn zaterdag.

Andre de Nooijer zal zijn manschappen donderdagavond nog eenmaal op scherp zetten, zodat zaterdag om half drie een gretig Groede aan de aftrap zal verschijnen voor deze speciale match. Voor, tijdens en na de wedstrijd zal DJ Picco Bello zorgen voor muzikale ondersteuning, waarbij de dansschoenen zelfs uit de kast gehaald mogen worden. Kortom we hebben er erg veel zin in en hopen op een mooie dag!