November 4th, 2015

Gisteravond berichtte Omroep Zeeland over de laatst zeeuwse ploeg die aan de loting zal toegevoegd worden voor de volgende ronde van de districtsbeker. Terneuzense Boys won zijn bekerwedstrijd van Hoedenskerke en is daarmee de tiende zeeuwse ploeg die mee zal doen in de loting voor de volgende ronde. Tussen die 10 toch wel grote zeeuwse ploegen staat dus ook die blauw-witte brigade van Andre de Nooijer.

Het rijtje met de tien zeeuwse ploegen die nog in de race zijn, ziet er als volgt uit;

- Hoek
- Kloetinge
-RCS
- Serooskerke
- De Meeuwen
- RIA Westdorpe
- Groede
- WHS
- Terneuzense Boys

Een mooi rijtje waar tussen ons kleine clubje staat, waar we toch best wel trots op mogen zijn. In totaal zullen er 64 ploegen in de koker gaan voor de loting. De loting van de derde en vierde ronde van de districtsbeker Zuid 1, zal plaats vinden op zondag 08 november om 17:00 uur en zal verricht worden bij voetbalvereniging Halsteren. De derde ronde zal worden afgewerkt op zaterdag 21 en zondag 22 november.

Welke ploeg er voor Groede uit de koker zal komen is dus afwachten, maar mocht het  de droomloting worden Groede – HSV Hoek, dan heeft in ieder geval een van de voetbalmoeders er al vertrouwen in; “Hoek doet het in de competitie toch ook niet goed, waarom zouden ze dat wel doen in de beker?”.